carsport logo

RH-Optimoinnin ansiosta saimme hinnat alemmaksi ja vakuutusturvan paremmaksi.

Ylöjärveläinen Carsport Design on Suomen johtava tila-autojen varustelija. RH-Optimoinnin osaaminen teki vaikutuksen myös Carsportin Juha Jonassoniin. 

Vakuutusten optimointi oli mietityttänyt Jonassonia jo pidemmän aikaa. Hän oli lukenut aiheesta artikkeleita, ja kun eräs ylöjärveläinen yritys suositteli hänelle RH-Optimoinnin palvelua, asia alkoi kiinnostaa toden teolla. 

”Minulla on aina ollut tietynlainen peruskiinnostus aihetta kohtaan”, Jonasson kertoo. ”Kun otimme yhteyttä RH-Optimointiin, projekti lähti sutjakkaasti käyntiin. Järjestimme tapaamisen, ja he tuntuivat oikeastaan saman tien luotettavalta ja osaavalta kumppanilta. Aloimme siis heti suunnitella projektia eteenpäin.” 

Helppo, riskitön ja asiantunteva palvelu 

Jonasson kehuu optimointiprosessin matalaa aloituskynnystä. Hän korostaa, että yrittäjällä on harvoin aikaa perehtyä laajaan vakuutusmaailmaan, vaikka nämä asiat ovatkin erittäin tärkeä osa yrityksen perusturvaa. 

”Usein vakuutusten merkitystä vähätellään. Kiireessä ei tahdo riittää aikaa tai energiaa niiden ajatteluun, saati vakuutusasioiden sisällön ymmärtämiseen. Moni ei tiedä, mistä maksaa”, Jonasson toteaa. RH-Optimointi teki kuitenkin optimointipäätöksen helpoksi. 

”He tekivät mukaan lähtemisestä vaivatonta”, Jonasson kehuu. ”Meidän oli helppo ymmärtää mistä missäkin oli kysymys, ja riskiä ei ollut.” 

RH-Optimoinnin palvelumalli perustuu jaetun edun periaatteeseen, jossa asiakas maksaa ainoastaan saamastaan taloudellisesta hyödystä. Malli vetosi myös Carsportiin. 

”Totta kai se on hirveän houkuttelevaa, aika harvalla alalla mikään yritys tarjoaa tällaista palvelua”, Jonasson tiivistää. ”Silti sanoisin, että heidän asiantuntemuksensa ajoi omassa arvoasteikossani jopa riskittömyyden ohi. Heillä on vankka osaamistausta, ja se toi vahvan luottamuksen tunteen. Totta kai sekin helpotti asiaa, että meillä oli projektissa ainoastaan voitettavaa.” 

Paremmat yöunet ja selkeää säästöä 

Jonassonin mielestä vakuutusten optimointi on tärkeää yrityksen koosta tai toimialasta riippumatta. Kyse on loppujen lopuksi siitä, että vakuutusasioiden on oltava kunnossa. 

”RH-Optimoinnin ansiosta saimme hinnat alemmaksi ja vakuutusturvan paremmaksi. Molemmat voi todella saada yhtä aikaa, ja se on loistava mahdollisuus”, Jonasson toteaa lopuksi. ”Ne ovat yrittäjälle yhtä tärkeitä. Oikeanlainen vakuutusturva tuo paremmat yöunet, sopiva hinta tuo selkeitä säästöjä.”