levoranta

Monesti luotetaan liikaa siihen, että vakuutukset ovat kunnossa.

Levorannan autoliike Sastamalassa päätti varmistaa, että yrityksen vakuutusasiat ovat ajan tasalla. RH-Optimoinnin asiantuntemus tuotti rahallista säästöä, mutta lisäksi väistettiin potentiaalinen katastrofi.

”Meistä alkoi tuntua siltä, että vakuutusasioiden tarkastelu voisi olla ajankohtaista, joten otimme yhteyttä RH-Optimoinnin Hannu Peltoseen. Hän oli vanha tuttumme vakuutusalalta ja tiesimme, että hänen kokemukseensa ja osaamiseensa voi luottaa”, toimitusjohtaja Aulis Ylönen kertoo.

Ylönen myöntää, että monesti yrittäjällä ei ole aikaa tai riittävää osaamista vakuutusasioihin perehtymiseen. Siksi niistä huolehtiminen jääkin usein vakuutusyhtiöiden vastuulle.

”Monesti luotetaan liikaa siihen, että vakuutukset ovat kunnossa, kun joku on joskus katsonut ne kuntoon”, Ylönen toteaa. ”Nykyaikana tilanteet kuitenkin muuttuvat nopeasti. Henkilöstö vaihtuu, eivätkä pitkät asiakassuhteet ole enää itsestäänselvyys. Vakuutusyhtiöiden asiantuntijat eivät välttämättä tunne asiakasyritysten toimintaa riittävän kattavasti, eikä yhtiön vaihtaminenkaan välttämättä ratkaise ongelmia.”

Arvokasta ja laajaa hyötyä

”Yhteistyö RH-Optimoinnin kanssa oli meidän näkökulmastamme erittäin helppoa”, Ylönen kehuu. ”Annoimme heille valtuudet käydä vakuutusasiamme läpi, ja kaikki eteni sujuvasti. Mitään hässäkkää ei ilmaantunut, enkä keksi, kuinka palvelu voisi olla enää yksinkertaisempaa.”

Ylönen korostaa, että vaikka optimointi tuottikin suurta rahallista säästöä, palvelun suurimmat hyödyt olivat muualla.

”Hintojen lisäksi he kävivät läpi vakuutustemme sisällöt, ja kauhuksemme huomasimme, että eräässä kiinteistössämme ei ollut lainkaan voimassaolevaa vakuutusta”, Ylönen muistelee. ”Suuren rahallisen hyödyn lisäksi vältimme siis potentiaalisen katastrofin, sillä alkuperäisen sopimuksemme mukaan kyseinenkin kiinteistö piti olla vakuutettu.”

Ylösen mukaan RH-Optimoinnin palvelun paras puoli onkin siinä, että vakuutusasiat käydään läpi ammattitaitoisen ja puolueettoman asiantuntijatahon toimesta.

”Täytyy myöntää, että en aluksi itsekään uskonut ihan täysin optimoinnin hyötyihin, mutta onneksi tulokset puhuivat puolestaan”, Ylönen myöntää lopuksi.