sahkosuomilammi logo

Asiantuntevaa palvelua ja merkittävää taloudellista hyötyä

Sähkösuomilammi Oy:n hallituksen puheenjohtaja Harri Suomilammi kertoo, että RH-Optimointi on ollut yrityksen vakuutuskumppani jo pidemmän aikaa. Vankka asiantuntemus, vaivattomuus sekä asiakaslähtöinen palvelu ovat tehneet vaikutuksen kerta toisensa jälkeen. 

Alun perin Suomilammi kääntyi RH-Optimoinnin puoleen, kun yritys kaipasi vakuutusalan kokenutta asiantuntijaa. 

”Meillä oli ollut pieniä ongelmia silloisten vakuutustemme kanssa ja kuulimme muilta, että RH-Optimoinnin toimitusjohtaja Kyösti Kautto oli hoitanut menestyksekkäästi heidän vakuutusasioitaan”, Suomilammi kertoo. ”Hän oli minulle jo ennestään tuttu mies, sillä olemme kotoisin samoilta kulmilta.” 

Menestyksekäs kumppanuus on poikinut vuosien varrella myös uusia projekteja. Suomilammin mukaan yhteistyö RH-Optimoinnin kanssa on aina ollut helppoa ja vaivatonta, eikä vakuutusapu rajoitu pelkkään kilpailutukseen. 

”Aina jos tulee vaikeuksia tai vahinkotapaus, heille voi soittaa. He neuvovat, ottavat selvää ja hoitavat asiat loppuun asti”, Suomilammi kehuu. ”Me olemme aina saaneet heidän kauttaan asiantuntevaa palvelua sekä totta kai merkittävää taloudellista hyötyä, kun vakuutusasiat laitetaan kuntoon. Sellainen asiantuntijakumppani auttaa karsimaan paljon turhaa työtä ja turhia kuluja.” 

Asiantuntija-apua vakuutusviidakkoon 

Suomilammin mielestä RH-Optimoinnin palvelukonseptin menestyksen salaisuus on asiantuntemuksessa sekä asiakaslähtöisyydessä. 

”Heidän systeeminsä on toimiva. Jaetun edun periaate laittaa heidätkin tekemään parhaansa ja todella perehtymään asiakkaiden tarpeisiin. Kun he maksimoivat oman etunsa asiakkaan edun kautta, heidän toimintaansa voi luottaa”, Suomilammi tiivistää.  

Suomilammen mielestä palvelu sopii kaikille, yrityksen koosta, iästä ja toimialasta riippumatta. 

”Vakuutusmaailma on aikamoinen viidakko”, hän toteaa lopuksi. ”Tavallisen ihmisen on aika vaikeaa saada siitä täysin selvää. Siksi on hyvä olla olemassa asiantunteva, joustava ja riskitön kumppani.”